Smoky Harissa Burgers on Homemade Pretzel Buns

Lea & Jay

IMG_9415

How could we have gotten through most of the outside Summer backyard grilling time without me mentioning one single burger recipe? I guess I have been focused quite a bit on Meatless recipes this summer, and well a burger is usually chock full of meat of some type. At long last, carnivore’s take note, here is a recipe for a juicy, spicy, flavour filled Smoky Harissa Burger. The meat patty itself is quite tasty, but there are also a delightful array of toppers which put this burger way over the top and make your taste buds sing. First of all there is that Harissa Aoili. Harissa is spicy North African and Middle Eastern hot pepper chili paste which contains red peppers, Serrano peppers as well as some other peppers thrown in for good measure, and spices and herbs such as garlic and coriander. I bought some which was freshly prepared…

Ver o post original 226 mais palavras

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

Este site utiliza o Akismet para reduzir spam. Saiba como seus dados em comentários são processados.