THE NEW YORK TIMES SI AMERICANUL NASCUT IN ROMANIA,ANDREW WEISS,CONSILIERUL PRESEDINTELUI AMERICAN DONALD J.TRUMP DESPRE VIITORUL ROMANIEI!

Octavpelin's Weblog

Pe măsură ce se apropie învestirea lui Donald Trump în funcția de președinte al SUA, The New York Times și alte publicații critice la adresa sa încearcă să depisteze posibile conflicte de interese și prima luată în colimator a fost Trump Organization, compania folosită de Trump pentru dezvoltarea proiectelor sale imobiliare.

Dincolo de problemele legate de prezența în conducerea companiei a Ivankăi Trump, fiica președintelui ales, în condițiile în care soțul ei, Jared Kouchner, își dorește o funcție la Casă Albă, aflăm din New York Times că unul dintre oamenii de încredere ai lui Trump este un american născut în România.

Andrew Weiss este unul dintre vicepreședinții companiei lui Donald Trump, responsabil pentru activitățile de construcție. Weiss, 63 de ani, s-a născut în România, de unde a emigrat în 1965 împreună cu părinții. Provenit din familia unui tâmplar și a unei croitorese, Andrew Weiss se înscrie la Columbia University la…

Ver o post original 163 mais palavras

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

Este site utiliza o Akismet para reduzir spam. Saiba como seus dados em comentários são processados.