Three Cup Chicken Tacos

cookinwithchris Blog

Flour tortillas are perfect with Asian flavors for a fusion taco!

Chicken:

2 tsp toasted sesame oil

6 cloves garlic, smashed

1 inch piece ginger, sliced thin

4 scallions, sliced thin

1 lb chicken thighs

4 tbsp soy sauce

4 tbsp white wine

Toss in a pressure cooker and cook for 20 minutes and shred.

Asian Slaw

10 oz shredded cabbage

5 oz shredded carrot

4 scallions, sliced thin

2 tbsp toasted sesame seeds

2 tsp sesame oil

1/2 tbsp fish sauce

2 tbsp soy sauce

1/4 c lime juice

Combine in a bowl and toss.

Serve with flour tortillas, chopped peanuts, cilantro, sliced jalapeños and your fav hot sauce.

Serves 4.

Ver o post original

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s

Este site utiliza o Akismet para reduzir spam. Saiba como seus dados em comentários são processados.